testhomepage

Wat kan ik voor je schrijven?

Bewust in de wereld staan, kritisch maar mild. Voor eigen valkuilen en die van anderen. Voor wat er om ons heen gebeurt. Dat is voor mij belangrijk. Graag ga ik in gesprek, luisteren, schrijven en zo bijdragen aan wat waardevol is voor anderen  en voor mezelf.

Zakelijk schrijven

Hoe raak je het hart van je doelgroep? Hoe schrijf je kort, zakelijk en bondig?  Hoe straal je uit wie je bent en waar je voor staat?  Iedere zakelijke uiting vereist een bepaalde aanpak – toch hebben ze iets gemeen: kort en bondig de boodschap overbrengen.

Ontdek meer >

Gedichten en verhalen

Ik leg graag het waardevolle en mooie wat mensen beweegt vast. En laat me inspireren door de natuur. Het unieke, eigene van iemand en dat wat ons verbindt vind ik belangrijk. Puzzelen met woorden totdat er staat wat er moet staan, in overleg met jou. Dat is wat ik met veel plezier doe!

Geschreven portret >

Verslaglegging jubileum of bijeenkomst >

 

Verslaglegging

Met een achtergrond in de psychologie zoek ik altijd naar nieuwe invalshoeken en boeiende verhalen. Ik schrijf blogs, verhalen, biografieën, interviews en sfeerverslagen. Sprekend en vertellend. Ik schrijf verhalen achter de personen of situaties, verhalen die je een gevoel geven en blijven hangen.

Ontdek meer >

Websiteteksten
Hoe raak je het hart van je doelgroep? Hoe schrijf je kort, zakelijk en bondig?
Persberichten
Hoe scoor je nu echt met een persbericht en wanneer gaat je goedbedoelde nieuws direct het ‘ronde archief’ van de journalist in?
Verhalen en gedichten
Infotekst over verhalen en gedichten
Verslag leggen van een jubileum, happening of zakelijke bijeenkomst
Verslaglegging, correctie en redactie is maatwerk.
Geschreven portret naar aanleiding van een persoonlijk interview
Een interview wordt ook wel een vraaggesprek genoemd. Het onderwerp en doel van een vraaggesprek zijn van tevoren vastgelegd

Waarom?

Ik leg graag het waardevolle en mooie wat mensen beweegt vast. Het unieke, eigene van iemand en dat wat ons verbindt vind ik belangrijk. Verhalen schrijven die raken. Puzzelen met woorden totdat er staat wat er moet staan, in overleg met jou. Dat is wat ik met veel plezier doe!
De natuur, duurzaamheid, vrede en onderlinge verbondenheid zijn onderwerpen waar ik warm voor loop en deze vormen een inspiratiebron.