Jubileumglossy ter ere van 10 jaar De Slinger Hengelo

De Slinger Hengelo bestaat 10 jaar, daarom is er in januari 2018 een luxe jubileumglossy verschenen. Het is een prachtig magazine gevuld met verhalen en fotomateriaal vanaf de oprichting van De Slinger Hengelo in 2007. 

Klik op onderstaande link voor het PDF bestand van de Jubileumuitgave.

De Slinger Hengelo 10 jaar Jubileumuitgave

 

Tekst uit de nieuwsbrief van december 2017 van De Slinger Hengelo:

Overzicht van 2007-2017

Allereerst is er aandacht voor de bedrijven en maatschappelijke organisaties die van 2008 tot 2016 met hun match de Slingerjaarprijs hebben gewonnen. De glossy biedt inzage in trends en resultaten en portretteert vrijwilligers en bestuursleden die de organisatie hebben op- en uitgebouwd. Ook andere betrokkenen komen aan het woord. Allen samen hebben bijgedragen aan de verbindende kracht die De Slinger voor Hengelo geworden is.

 

Trots op enthousiasme en deskundigheid

Henk Dassen, één van de oprichters, is trots op de organisatie: “Als ik in De Gieterij van het ROC van bovenaf de enthousiaste bedrijvigheid op de jaarlijkse Slingerbeurs bekijk, word ik warm van binnen!” Dassen heeft het landelijke initiatief van PricewaterhouseCoopers samen met Reinder Witting in Hengelo opgepakt, en samen met een aantal bedrijven en organisaties leven ingeblazen. “We zijn altijd afhankelijk geweest van vrijwilligers en er waren regelmatig wisselingen in het team en bestuur”, vervolgt hij. Maar er zit veel enthousiasme en deskundigheid bij De Slinger, die maken dat honderden maatschappelijke instellingen en bedrijven zich door de jaren verbonden hebben. Inmiddels is de organisatie een platform geworden voor sociaal betrokken ondernemen ten behoeve van de Hengelose gemeenschap. “We bestaan nu 10 jaar en dat is een prijzenswaardige prestatie!”

 

Mariska van Doorn